Bona nit Bombons!!

NO EN SJUTGIS
Avui volia explicar una mica com va ser la I Edició de “No em jutgis” una trobada familiar on l’objectiu principal és fer xarxa familiar i poder donar força o simplement fer veure que cada família ho està fent el millor per als nostres petits a més que cadascuna de les decisions que prenem és correcta perquè les prenem dins del fons del nostre cor sempre pensant en ells per aquest motiu hem de respectar-nos i fer-nos respectar. Per aquest motiu vaig parlar amb la Txell Gelabert perquè estigués amb nosaltres perquè l’admiro i creia que ens podia ajudar a donar-nos alguna recepta per a afrontar situacions on a vegades ens és complicat i a vegades algun comentari o algun acte poden danyar-nos i poden fer que ens sentim malament de manera que ens quedem en xoc i no sapiguem com actuar i vaig pensar que era una bona manera de començar amb aquestes trobades. A més ens va fer reflexionar que si fem equip tant amb la nostra parella com entre famílies tot pot ser molt més fàcil, perquè com ens va recordar, abans les famílies estaven formades per moltes més persones, a més en la mateixa casa vivíem tots junts, avis, mares, pares, fills, oncles… els que en aquests moments hem reduït en pares i fills així que estem més “sols” i ens pot superar molt més els comentaris o fets de les altres persones.

L’esdeveniment es va dur a terme en el poliesportiu que ens va cedir l’ajuntament de Serra de Daró i li agraïm enormement, que l’organitzem en diferents espais, un on es va dur a terme la xerrada a càrrec de Txell Gelabert pedagoga i coach familiar que allí hi havia un espai perquè els nens poguessin jugar mentre els seus familiars podien escoltar, també hi havia un espai on dibuixar, pintar i enganxar adhesius gràcies al material que ens va cedir la llibreria Cucut. Espai de pinta cares que es van fer càrrec Maru i Diego i van fer veritables obres d’art. Un altre va ser l’espai de fang que va ser possible gràcies a Argiles colades s. a. i on els més petits van fer les seves pròpies obres d’art fluint dins de la seva imaginació i fomentant la seva psicomotricitat. I finalment vam tenir el plaer de tenir entre nosaltres a Tània educadora infantil que els va explicar contes d’una manera molt amena i divertida, cosa que va fer que els nens van estar molt atents i s’ho passessin molt bé.

En la pausa que vam fer va ser on degustem i vam menjar galetes artesanals que fan galetes Graupera, la fruita boníssima de la fruiteria verduleria Mas Pinell i ens hidratem gràcies a les aigües i aigües de sabor taronja de Font Vella que Darnés de Montràs i Torroella de Montgrí ens va cedir, a més dels dos pastissos que Cristina de cristina.barnosellfotografia va fer per nosaltres.

A més de tot això vam poder conèixer-nos entre nosaltres, xerrar i donar els nostres punts de vista en diferents temes, així és com aconseguim respectar-nos i donar-nos suport entre si creant així una xarxa familiar que és l’objectiu d’aquestes trobades.

He creat un grup on ens recolzem i on intentem donar respostes a preguntes com l’alimentació complementària, lactància materna o artificial, parlar sobre activitats per als nostres nens i molt més, així que si voleu podeu dir-m’ho i us afegiré i us rebrem amb els braços oberts.

Finalment vull agrair de tot cor a cadascuna de les marques i persones col·laboradores a més de les persones que van venir. Gràcies a les empreses Darnés i Font Vella, la Fruiteria i Verduleria Mes Pinell, Nuby que ens va donar unes mostres de protectors per al pit condeixo alletem i la Bitlla que ens va donar un descompte per a les persones que van assistir a la trobada per a productes de Nuby i roba, Comansi ens va donar l’oportunitat de personalitzar un ninot i les galetes Graupera vam tenir l’honor de provar les seves galetes fetes artesanalment. Gràcies a aquestes empreses i les persones que van voler col·laborar com Txell Gelabert que es va fer càrrec de la xerrada, Diego i  Maru que es van fer càrrec de les pintes cares als nens que van voler, Tània que es va fer càrrec dels conta contes, Cristina que va fer les fotos i va ajudar en l’organització, Ànnia @sinmiedoareir que va voler ajudar-nos a donar imatge a aquest esdeveniment i a Sergi el meu maridin un suport incondicional i clau en l’organització.

Estigueu atent@s perquè pròximament hi haurà una altra trobada, on hi haurà un tema que us pot interessar molt. Hi ha algun tema que us agradaria que preparés per a poder parlar-ho?, m’encantarà saber cosetes que us interessen!
EQUIP 1EQUIPfamilia

Ens veiem per aquí i per @sweetdremababys
×